ASTROLOGIE KARMICA PDF

Attachment: descopera_elementele_care_definesc_viata_cristina_hlusak. Home RomanaAstrologie KarmicaDescopera elementele care definesc. Karma-Astrologie: das Horoskop als Spiegel vergangener Leben. by Dorothée Koechlin de karmica, 3. Astrologia karmica by Dorothée Koechlin de Bizemont. Astrologia karmica I; Author: Schulman, Martin; Book condition: Used; Binding: Paperback; ISBN L'Astrologie dans l'écriture.

Author: Kikinos Guran
Country: Bermuda
Language: English (Spanish)
Genre: Environment
Published (Last): 5 November 2010
Pages: 463
PDF File Size: 11.20 Mb
ePub File Size: 9.40 Mb
ISBN: 721-2-51103-839-3
Downloads: 11619
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Juzilkree

Propriile dorinte snt elementele care conduc spre succes, dar nativul trebuie sa treaca la actiune concreta pentru a si le ndeplini, neasteptnd nimic din afara.

Misiunea sa este sa actioneze independent si sa-si realizeze ideile personale. Nencrederea si banuiala i-ar putea aduce probleme fizice si psihice.

Din cnd n cnd traieste experienta unor boli, care-l scot din arena competitiva, alterndu-i capacitatile de travaliu. Semnul n aatrologie se afla Nodul Sud arata modalitatile prin care nativul permite dorintei si pasiunii din vietile anterioare sa-l preseze.

Nodos lunares y reencarnacion. Astrologia karmica I

Emotivitatea este pusa la ncercare prin probe dureroase, dar prin ncredere n ceilalti si armonie interioara se poate construi echilibrul. Probabil ca n vietile trecute avea o soarta aleasa si era nconjurat de multimea admiratorilor. Reprezinta directii fundamentale n existenta unei persoane, prin analiza si studiul lor n Case, Semne, Aspecte; ca premisa de plecare pentru orice interpretare astrologica.

In this event, there may be a slight delay in shipping and possible variation in description. Are nevoie sa iasa din aceasta interiorizare si de aceasta ordine care i se cere. S-a pregatit n ncarnarile trecute sa se ntlneasca cu persoana sau -nele care au cea mai mare nevoie de el. Poate sa calcineze pamntul, sa evapore apa si sa consume tot aerul doar pentru propria persoana. Este de nchipuit ca n vietile anterioare a fost n nchisoare, era persecutat din cauza vederilor sale religioase, sau facea parte dintr-o minoritate care era ntr-o situatie dezavantajoasa.

S-a nascut cu misiunea ca sa se priveasca pe sine ca o parte dintr-un ntreg, dintr- o comunitate, n care are aceleasi drepturi si datorii ca oricine altcineva. Mereu pus n fata unor situatii n care trebuie sa fie responsabil, va trebui sa nu mai se comporte copilareste, sa nvete sa se maturizeze.

Poate fi un bun sfatuitor sau ghid pentru persoane mult mai n vrsta sau mult mai tinere. Pozitia Soarelui n Semn va Indica nevoia de a conta n viata pe cineva mai puternic dect el nsusi. Sa ncerce sa priveasca oamenii de la distanta si sa se concentreze asupra propriilor obligatii.

  FLEISCHMANN 6052 PDF

Trebuie sa nvete cum sa faca diferenta ntre ceea ce este important n privinta valorilor vietii sale, si care sunt micile necazuri care trec la timpul potrivit. Calitati de medium sau aptitudini psihice care deschid posibilitati noi de a-i ajuta pe ceilalti, si dau nativului o viziune deosebita asupra realitatii. Indiferent ca au fost prea eterici sau prea cerebrali n trecut, de aceasta data, programul lor este de a trai ncarnarea din plin, fara nici un neajuns material, pentru a nvata si depasi aceste ispite carnale.

A lonely toy bear on an empty shop shelf on Christmas Eve in first captured the attention of Michael Bond, who kindly shared Paddington with the world. Multa perseverenta, realism, rabdare si autodisciplina. Particularitatile miscarii draconice a nodurilor este ca deplasarea lor retrogradeaza, adica este n sensul acelor de ceasornic, deci invers celorlalte corpuri ceresti.

Cautnd sa citeasca, sa exploreze lumea minunata a cunoasterii din jurul sau, dedica viata sa n cautarea a noi ntelesuri. Trebuie sa iasa la lumina ntr-un fel sau altul, ca sa dea lumii tot ce are mai bun n el. Prima parte a vietii e o lupta: Crede n cavalerism si este fascinat de el cu usurinta. Nodul Nord Lunar n Casa VI-a i acorda placerea de a-i ajuta pe ceilalti, nsa nu va putea face acest lucru cu adevarat bine pna ce nu accepta si constientizeaza faptul ca a ales o viata de sacrificiu n aceasta ncarnare.

Nativi au ntr-adevar o viata dificila, dar aceasta numai din cauza atitudinii ingrate de a-si pastra propriul fel de a se manifesta din vietile anterioare. Pozitia Lilith-ului ne explica unele manifestari necontrolate din viata actuala generate din vietile anterioare.

Viata i-a fost otravita de grija permanenta ca ar putea pierde ceva, ca bunastarea sa existentiala este n primejdie.

Risc de deceptii n cariera publica, din lipsa de ncredere n sine si din faptul ca depinde prea mult de acordul celor din familie. Nativul este mai putin preocupat de cstig dect de protectia mpotriva pierderilor.

Simte instinctiv ca o legatura prea puternica cu partenerul sau viata n comun, i slabeste independenta si l impiedica n realizarea ideilor sale. Se ntmpla deseori ca dorintele sa nu i se implineasca, planurile sale sa esueze, iar anturajul sa nu-i impartaseasca vederile. Este instinctiv un om bun, si numai niste aspecte foarte negative ale astrogramei i-ar putea afecta acest fond interior, n sensul malitiozitatii.

  JOSH MCDOWELL NUEVA EVIDENCIA QUE DEMANDA UN VEREDICTO PDF

Acest lucru nu este cu putinta dect daca si dezvolta n continuare si n permanenta cunostintele acumulate si tine cont de parerea anturajului. Foarte multe lucruri au fost sacrificate pentru aceasta, mai ales distractia si ntelegerea relatiilor cu ceilalti.

Actiunea presupune curaj, hotarare, individualitate, puritate, cinste, principii alimentate prin consecinte, corectii si multa cunoastere; implicit si recunoasterea.

Planetele care stapnesc Semnele si Casele unde se afla Nodurile Lunare se numesc controlori karmici. Viata sa reprezinta sfrsitul unei idei, asa cum mare parte din operele lui Dante au simbolizat sfrsitul unei perioade literare.

Conditiile l vor obliga sa-si schimbe astrplogie modul de viata. Aceasta este o pozitie de nsingurare, deoarece nativul este att de preocupat de misiunea eului sau nct nu permite celorlalti sa-i vada adevaratul eu. Sunt momente n care trebuie sa faca tot efortul ca sa nu aiba resentimente, att de grea i este viata.

ASTROLOGIE KARMICA

Dorinta de afirmare sau ambitiile vor trebui sa fie reconstruite pe un fond de constiinta superioara fata de rolul pe care l joaca nativul n societate. Daca n jarmica nu apare nici o planeta retrograda, atunci avem de a face cu un individ modest, linistit, cu o viata mai simplista si nesolicitanta.

Semnul n care se afla Nodul Sud Lunar indica felul n care nativul si-a ascuns personalitatea n ncarnarile trecute. De fiecare data nsa si vede efectele fizice putin rasucite – destul ca sa- l previna asupra pericolului de a-si pune interesele sale n prim plan. Semnul n care se afla Casa VIII indica caile prin care n ncarnarile trecute a ajuns sa fie att de preocupat de treburile celorlalti.

S-a sacrificat pentru ca ceilalti sa astrilogie. Imprudenta din anii tineretii, deseori l pune n situatii primejdioase. Semnele de Pamnt, Taur, Fecioara, Capricorn sunt legate de karma experientelor terestre si pot pierde sensul spiritual.